Manager / ondernemer horeca

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Als Trainee Food & Beverage werk je allround in de F&B outlets van het hotel als operationale ondersteuning. Je draagt zorg voor een soepele dagelijkse gang van zaken in het Patio Restaurant, de Sports & Media Bar of de Banqueting afdeling. In het Patio Restaurant wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en lunch en diner voor groepen in buffetvorm. Bij de Banqueting afdeling ben je mede verantwoordelijk voor een goed verloop van A tot Z. In de banqueting zorgen we dagelijks voor de verschillende meetings en events, variƫrend van autoshows tot galadiners en zakelijke meetings. In de trendy Sports & Media Bar ben je verantwoordelijk voor je eigen wijk en bezorg je onze gasten een relaxte avond. In deze dynamische bar, welke ook van buitenaf toegangelijk is, genieten onze gasten van de informerle setting, de sportwedstrijden op teleivise en het Sports & Grill bar concept. Op dagelijkse basis werk jij met gasten, sta je hen correct en gastvrij te woord.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder