Kok

Aan de Zweth Leergierige kok in opleiding gezocht?

De werknemer leert eerst de basis franse technieken met invloeden van mediterrane keuken. Vervolgens smaakcombinaties en seizoensgebonden koken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierige medewerker!

Wat biedt het bedrijf?

Nog niet zo thuis in de mediteraanse keuken? met een franse basis? geeft niks! we kunnen je alles leren. In ons jonge en enthousiaste team verwelkomen we je graag bij Restaurant Aan de Zweth

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder