Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij Theo Hoek 1 op 1 begeleid stage lopen op een leuke en creatieve manier.

De student of werknemer draait volledig mee met de banketbakker. Doet diverse taken en werkt 1 op 1 mee met de banketbakker. Zo krijgt de student een compleet beeld van de werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je als student echt passie hebt voor het vak en open staat om dingen te leren.

Wat biedt het bedrijf?

We proberen op een ouderwetse manier de studenten iets bij te brengen. Je werkt echt mee met de banketbakker, je krijgt niet alleen de vervelende klusjes. De achterliggende gedachte is om echt de fijne kneepjes van het vak te leren, zodat je daar verder mee kan in de toekomst.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder