Kok

Joop Schoorl

Unieke dagzaak onderaan het Klimduin in Schoorl met ontbijt, lunch en veel internationale gerechten waar creativiteit en zelfstandigheid wordt beloond. De student komt in de keuken te werken en afhankelijk van de kennis zullen we taken en inwerktrajecten op maat starten. Maar sowieso taarten & koeken bakken, meedenken met de weekspecials. MEP voor de dag en de dag erna denk aan sauzen, soep & gerechten maken En natuurlijk uiteindelijk ook planning, kosten berekenen en bestellingen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder