Brasserie Thuys Kom werken in de mooiste horecagelegenheid van Sint-Michielsgestel en omstreken en voel je Thuys
De student krijgt alle kans en medewerking om zich te bekwamen in alle facetten van de zelfstandig werkend kok. Naast het bereiden van de reeds bestaande gerechten, krijgt men ook kans om mee te denken in nieuwe gerechten, of trends. Van de kok wordt creativiteit verwacht. Verder vinden we het belangrijk dat je goed in een team kan werken. Het gehele team is verantwoordelijk voor ons product. Ook de kostenkant wordt belicht, zodat je inzicht krijgt in calculeren. Kortom een goede voorbereiding om uiteindelijk een volwaardig zelfstandig werkend kok te worden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Teamplayer, opgeruimd karakter, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel.
Wat biedt het bedrijf?
Een salaris conform CAO. Gezellige en veilige werkomgeving. Kans op een vaste aanstelling. Mogelijkheid om extra cursussen te volgen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan