DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen Food and Beverage Trainee
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen beschikt over 113 kamers en 21 vergaderzalen. Met al onze Team Members streven we één gezamenlijk doel na: Het overtreffen van de verwachtingen van onze gasten en het constant verbeteren van onze uitstekende service en producten. De afdeling Food & Beverage omvat alle F&B-werkzaamheden in het restaurant, de bar, de roomservice en vergaderzalen. Kwaliteit, service en hoge standaarden zijn belangrijk binnen de afdeling om ervoor te zorgen dat we aan de verwachtingen van de gast voldoen en die overtreffen. Specifieke verantwoordelijkheden zijn onder anderen: • Het verwelkomen en entertainen van onze gasten; • Je bent aan het werk met een lach op jouw gezicht; • Bestellingen van de gast opnemen, doorgeven en serveren volgens de vereiste standaarden; • Kennis van het menu, wijzigingen in het menu en promoties; • De werkomgeving schoon, opgeruimd en beschikbaar houden; • Alle gasten efficiënt helpen;
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar iemand die... • Gemotiveerd is; • Enthousiast is; • Servicegericht te werkt gaat; • Een echte teamplayer is; • Nederlands en Engels spreekt; • Bereidheid om te werken op onregelmatige tijden, tijdens weekenden en feestdagen; • In bezit is eigen vervoer i.v.m. beperkte bereikbaarheid via openbaar vervoer tijdens onregelmatige tijden; • Gastheer / -vrouw of andere relevante horeca opleiding doet.
Wat biedt het bedrijf?
Buitengewoon zijn bij Hilton gaat gepaard met indrukwekkende beloningen en voordelen. Je ontvangt bijvoorbeeld een stagaire een vergoeding van €800,- per maand, en daarnaast krijg je één maaltijd per shift die elke dag vers wordt bereid, met verschillende Food & Beverage opties bereid door onze culinaire supersterren. Je hebt ook direct toegang tot onze unieke beloningen zoals het GO Hilton Team Member Travel Programme. Dit biedt gereduceerde hotelkamerprijzen, vanaf €30,- per kamer, per nacht inclusief ontbijt en 50% korting in de outlets. Ook heeft elk teamlid onmiddellijk online toegang tot onze Hilton University. Vandaag de dag bieden we al onze Team Members meer dan 10.000 online cursussen, podcasts, webinars, boeken, klassikale cursussen en andere trainingen. Elk teamlid kan gebruik maken van interne en externe trainingsbronnen, waaronder Harvard ManageMentor, LinkedIn Learning, eCornell en nog veel meer.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten