Manager / ondernemer horeca

Restaurant de Soester Duinen Wil je alle facetten van het vak leren dan ben je meer dan welkom

Wil jij leren hoe het werkt achter de schermen in de horeca? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Soester Duinen is een allround horecabedrijf met een mooi a la carte restaurant, meetingrooms, een bruin café en mooie ruimtes voor partijen. Deze stage is een combinatie van op kantoor werken (gasten te woord staan, offertes maken, marketing en sales) en in de bediening. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen mits je goede en positieve insteek hebt. De werktijden zijn wisselend en in goed overleg kunnen we een heel eind komen. We maken graag kennis met je.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een positieve werkhouding en meer dan goede inzet. De wil om veel te leren en in staat om snel te schakelen in een dynamisch bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Een zeer goede plek om te leren wat je wil leren. Het is een middelgroot bedrijf en je krijgt de kans om veel alle afdelingen mee te lopen en om alle aspecten van het ondernemerschap te leren

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder