Manager / ondernemer horeca

Thermen Resorts: Thermen Soesterberg Leerling (restaurant) Manager

Als leerling manager ben jij de schakel tussen onze gast, het bedieningsteam en de keuken. Jij zorgt er samen met het team voor dat de culinaire ervaring van onze gasten naar een nog hoger niveau wordt getild. Jij streeft onze hoge kwaliteitsnormen na en vindt gastvrijheid vanzelfsprekend. Jij bezorgt de gast een blijvende herinnering door jouw enthousiasme, kennis en die extra stap die jij zet om ervoor te zorgen dat onze gast het restaurant verlaat met een glimlach.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als onze leerling Manager ben je op én top gastvrij en heb je oprechte aandacht voor een ander. En…. Kun je goed coachen en weet jij precies hoe jij jouw team kunt enthousiasmeren en motiveren Ben je flexibel beschikbaar Heb je een grote glimlach, op ieder moment van de dag! Houd je van aanpakken, bruis je van de energie en ben je representatief

Wat biedt het bedrijf?

Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom… ...vind je bij ons: een ontspannen (werk)omgeving; een sterk familiegevoel; een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat; twee luxe (live cooking) keukens om in te werken, met o.a. Big Green Eggs positieve energie! ...krijg je bij ons: de ruimte om je privéleven, studie of andere baan te combineren; de kans om jezelf te ontwikkelen. De Quality Wellnessresorts Academy helpt je hierbij; leuke extra’s, zoals korting op onze producten én gratis naar de sauna. p.s. mocht je nou opzoek zijn naar een stage voor een andere periode, stuur ons dan even een berichtje voor de mogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder