Manager / ondernemer horeca

Bilderberg Chateau Holtmühle Bilderberg Hotel Chateau Holtmühle zoekt een enthousiaste stagair en of leerling!

De student zal werkzaam zijn in een van de leukste restaurants van Tegelen. Een restaurant wat onderdeel is van een hotelketen. Hierdoor krijgen wij niet alleen Leisure gasten maar ook veel internationale zakenmensen. Deze afwisseling en uitdaging maakt het een van de leukste restaurants om werkzaam te zijn. Wij streven naar perfectie en hebben de wens om iedereen gast met een glimlach te laten vertrekken! De student zal werkzaam zijn in het F&B gedeelte, dit kan een normaal diner zijn maar ook dingen als een bruiloft of een zakelijk diner. Tot slot zal de leerling meegenomen worden in de processen die achter de schermen gebeuren. Denk daarbij aan het maken van menukaarten en/of het bestellen van wijnen en drank.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een student die beschikt over de volgende vaardigheden. De student moet enthousiast en leergierig zijn, niet bang zijn om dingen te vragen of fout te doen. Verder verwachten wij dat de student de Nederlandse taal machtig is en het liefst zichzelf kan redden in zowel het Duits als het Engels. Tot slot zoeken we iemand die sociaal is en graag onder de mensen is.

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf beschikt over een jong en gezellig team. Mensen die elkaar graag helpen en samen tot een hoger niveau komen. Verder leer je bij ons omgaan met verschillende type gasten. Uiteraard bestaat er de kans dat iemand na de stage kan blijven werken!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder