Kok

Golfpark de Haenen Een mix van toegankelijk en culinair op dé golfbaan van Breda!

De brasserie van Golfpark De Haenen heeft een maandelijks wisselende menukaart waarbij zowel lunch als diner mooi gebalanseerd ijn. Natuurlijk zijn de gerechten geïnspireerd op het seizoen en eigen inbreng van jou als leerling is welkom. Je zal starten met werken aan de koude kant van de keuken waarbij we streven naar een volledig zelfstandig werkende medewerker.

Naar wie zijn wij op zoek?

Verzorgd, oog voor detail en sociaal

Wat biedt het bedrijf?

Bij het goed afronden van jouw periode is het mogelijk om te blijven werken bij De Haenen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder