Kok

Chefz (Zelfstandigwerkend) KOK voor kleinschalig restaurant met kwaliteitsniveau keuken en eten, in een huiselijke toegankelijke ambiance

Wij werken uitsluitend met dagverse producten. Bij Chefz leer je dus snijden, schoonmaken, portioneren, recepturen, bereidingen, garneren, verantwoording nemen, en je eigen inspiratie opdoen door mee te denken over wisselende menus buiten de kaart om.

Naar wie zijn wij op zoek?

initiatief nemen, motivatie, representatief, verantwoordelijkheidsgevoel

Wat biedt het bedrijf?

Jong enthousiast en flexibel team dat houdt van gezelligheid en graag een borrel doet na het werk. Denken graag mee met de ander. Vaste aanstelling bij wederzijds goede ervaring. Doorgroeimogelijkheden. Kansen op promoties

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder