Kok

Stichting Golfbaan Landgoed Bergvliet Pak jij de kans om te werken op een uniek landgoed en tegelijkertijd kennis te maken met de professionele keuken?

Als je kiest voor een stage bij Landgoed Bergvliet wordt je onderdeel van ons gezellige horecateam. Tijdens de introductieperiode ga je kennis maken met de horeca-afdeling en je collega’s. Vervolgens ga je actief meewerken in de keuken en je bijdrage leveren aan de lunch en het diner in een prachtig paviljoen. Door de diversiteit van activiteiten binnen het landgoed is geen dag van jouw stage in de keuken hetzelfde. Samen met ervaren collega’s, die jou de kneepjes van het vak gaan leren, kom jij erachter wat het werken in een professionele keuken inhoud. Gaandeweg leer je een perfecte mise en place te maken, mooie gerechten te bereiden en uiteraard gaan we ook aan de slag met het beheren van de keukenvoorraad. Heb jij zin gekregen om samen met de chef-kok dat éne recept te perfectioneren of tijdens het diner de lekkerste gerechten mee te geven? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar jou als jij… • Onderdeel wil zijn van een gezellig team en groeiend bedrijf • Energie krijgt van het maken van de beste gerechten • Graag nieuwe dingen leert • Houdt van uitdagingen • Het leuk vind jezelf te ontwikkelen

Wat biedt het bedrijf?

Wat kun je van ons verwachten? • Kilometervergoeding vanaf 15km enkele reis. • Eenmaal een gratis verblijf in een Bergvliet Villa. • De mogelijkheid om te golfen en/of te leren golfen. • Werken op een prachtig Landgoed met veel faciliteiten en gasten. • Onderdeel worden van een gezellig team in een sterk groeiende organisatie. • Een vaste aanstelling voor de toekomst. • Duur en periode van stage in overleg.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder