Zelfstandig werkend kok

Auberge Du Bonheur

Als leerling bij Auberge du Bonheur ga je aan de slag in de mooiste en modernste keuken van Tilburg: La Nouvelle Auberge. Je gaat veel leren op deze veelzijdige horecalocatie, want we zijn koploper in Tilburg en omgeving op het gebied van duurzaamheid en trendsettend in het maken van groentegerechten. Je plant je werkzaamheden voor de voorbereidingen van fine dining menu’s voor La Nouvelle Auberge in samenwerking met je leidinggevende. Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen: jij bepaalt zelf wat je gaat leren. We hebben geen geheimen en delen onze kennis graag met je. We maken alles zelf in onze keuken en we zijn dagelijks bezig met technieken als fermenteren, hydrateren, drogen, roken, ijs maken en het van kop tot staart verwerken van producten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Mensen in je omgeving omschrijven je als leergierig: je wil alles leren over het koksvak. Je bent vriendelijk, enthousiast en gastvrij naar onze gasten, maar ook naar je collega’s. Verder op ons wensenlijstje: - Je bent minimaal 16 jaar en volgt een relevante horecaopleiding. - Je hebt oog voor detail. - Je wil het beste uit jezelf halen en hebt iedere dag zin om lekker te koken (al mag je natuurlijk best af en toe een baaldag hebben ??).

Wat biedt het bedrijf?

Een afwisselende plek in een jong en hecht team met genoeg ruimte om je te ontwikkelen. Reken verder op: - Maandelijks loon conform CAO. - Een fijne plek met alle vrijheid om zelf aan te geven welke vaardigheden je nog wil ontwikkelen. - Altijd één vrije dag in het weekend en geregeld een heel weekend vrij. - De allerleukste secundaire arbeidsvoorwaarden, want Bonheur wil de leukste werkgever zijn. We doen veel activiteiten samen. Een kleine greep: sportles onder begeleiding van een personal trainer, golfclinics, een (persoonlijk) opleidingsprogramma via de Bonheur Academy, de leukste personeelsfeesten… Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder