Zelfstandig werkend kok

Jaxx Marina Tilburg B.V. Join The Jaxx Family!

Bij Jaxx Marina vinden we het belangrijk dat elke medewerker zo allround mogelijk is opgeleid. Dat maakt het team sterker en draagt bij aan jouw persoonlijk ontwikkeling. Samen gaan we alle parties van ons dynamische bedrijf ontdekken, leren en perfectioneren. Iedereen begint aan de koude kant. Ook nieuwe zelfstandig werkend koks die we inwerken. Dit doen we om feeling met de zaak, je collega's en onze producten te ontwikkelen. Aan de koude kant worden tevens de warme voorgerechten meegegeven, waardoor bakken en de bijbehorende timing om alles tegelijk klaar te hebben al een stuk sneller op je pad komen. Beheers je dit, dan verbreden we je inzetbaarheid door je te trainen aan de warme kant. Samen met onze chef ga je al onze hoofdgerechten perfect meegeven, zodat onze gasten kunnen genieten van heerlijk diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

Begin bij de basis. Dat advies geven wij aan iedereen. Door goed op te letten, je vaardigheden op te proef te stellen en jezelf constant willen verbeteren zijn eigenschappen waar je in je verdere carrière profijt van zult hebben. Dus begin bij het begin, sta open voor het proces van leren, dan volgt de creativiteit vanzelf.

Wat biedt het bedrijf?

Wij geloven in de kracht van gastvrijheid. Dat doen wij voor onze gasten, maar zeker ook voor elkaar! De kracht van ‘samen’ is inmiddels diep verweven in onze werksfeer en bedrijfscultuur. Vaker dan niet vertellen gasten tijdens hun bezoek aan Jaxx Marina tegen ons team dat iedereen zo mooi op elkaar is ingespeeld en zoveel plezier heeft tijdens het werk. Dat is iets waar we ontzettend trots, maar vooral zuinig op zijn! Dat bereiken we door met elkaar te praten, je bewust te maken van de dingen die je doet en uit te leggen waarom wij het op een bepaalde manier doen. Elke dag leren, nieuwsgierig blijven naar de ontwikkelingen in de horeca en soms een tikkeltje eigenwijs zijn. P.S. Je mag altijd binnenlopen om zelf eens wat sfeer te proeven. We zullen je niet teleurstellen. Beloofd!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder