Zelfstandig werkend kok

De Graanhandel Enthousiaste leerling gezocht!

Bij De Graanhandel zijn we de hele dag geopend. Er kan daardoor (mits gewenst) in variƫrende shifts gewerkt worden en zo alle facetten van hetgeen wat we doen meekrijgen. We maken alles zelf en dat begint in de ochtend al met pastry en brood bakken. Tijdens de lunch bakken we ieder broodje vers in onze steenoven, maar verkopen we ook veel bar bites en koude voorgerechten. We hebben twee uitgiftes waarvan een mooie open keuken bij binnenkomst, de diensten zullen ook afwisselen tussen deze twee uitgiftes. In de avond voeren wij een mooie dinerkaart met verfijning, maar toegankelijkheid in de gerechten. Je draagt overdag net zoals je collega's bij aan het klaarmaken van alle voorbereidingen voor de hele kaart.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een vrolijke verschijning om ook in een open keuken te kunnen werken. Wij verwachten een basis aan bereiding en snijtechnieken, maar zijn vooral opzoek naar iemand die veel wil leren en snel dingen op pakt. Je werkt netjes, komt op tijd en bent niet bang om hard te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij De Graanhandel kom je terecht in een gezellig, jong en hecht team. We draaien ontbijt, lunch, borrel en diner en kunt dus op alle plekken meewerken. Daarnaast maken we alles vers en zelf dus voldoende te leren!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder