Zelfstandig werkend kok

Peerkes Hoeve Kom maar eens sfeerproeven

Werken bij Peerkes Hoeve is werken in een ambachtelijke keuken in een klein en volwassen team met vier ervaren koks. Naast het bereiden van ambachtelijke lunchgerechten leer je tevens internationale klassiekers, met ruimte voor een eigentijdse twist. Tijdens je stage ligt de nadruk op de voorbereiding (MEP) en afwerking van gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vaardigheden leer je tijdens je stage. Wel beschik je over de juiste eigenschappen zoals een goede werkethiek en de juiste communiatieskills.

Wat biedt het bedrijf?

Peerkes Hoeve biedt een zeer leuke leerplek waar je naast hard wreken met een zeer hecht team, leuke team uitjes en veel gezelligheid kunt verwachten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder