Babbo Stage bij Babbo Pinsa Romana & wijn
In de eerste week van de stage bespreken leerling en Leermeester de planning voor het komende jaar. Leerling kan aangeven waar eventuele pijnpunten of moeilijkheden liggen, waar hij tegenop kijkt enzo-voort. Daarnaast kan leerling vrije dagen aanvragen. Halverwege de stageperiode evalueren leerling en Leermeester het eerste half jaar, en sluiten zij het tweede half jaar kort. De planning is uiteraard niet in steen gebeiteld en kan met wederzijds goedvinden altijd aangepast worden!
Naar wie zijn wij op zoek?
1. Een open, vriendelijke en gastvrije houding 2. Positieve instelling 3. Goede omgang met zowel complimenten als kritiek 4. De leerling is leergierig en heeft doorzettingsvermogen 5. De leerling heeft passie voor de horeca en is vooral enthousiast!
Wat biedt het bedrijf?
Het is de visie van Babbo dat een leerling de beste ervaring ervaart in een goed team onder begeleiding van een leermeester. Babbo functioneert als 1 team, waar we elkaar aanvullen en daar waar nodig ook ondersteunen. Doordat de gasten bij ons de prioriteit hebben en deze ook persoonlijke aandacht krijgen, zien wij de keuken ook als onderdeel hiervan. Daar waar mogelijk en/of gewenst zal de keuken ook gerechten uitserveren. Dit doen wij klantvriendelijkheid, beleefd en enthousiast. Door de kleine keuken moeten we goed op elkaar ingespeeld team zijn en alles moet gestroomlijnd zijn en mep is dagelijks van groot belang. Graag leren wij leerlingen hier onderdeel van te worden en tegelijkertijd om te gaan met werkdruk en werkzaamheden te plannen. Maar bovenstaand proberen wij onze passie en vakkennis over te brengen van de Italiaanse keuken en het gebruik van verse ingrediënten. Omdat we werken in een teamverband staan we ook altijd open voor nieuwe creatieve ideeën en inzichten,
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit