Hotel Ibis Tilburg Stage Manager On Duty bij Hotel ibis Tilburg!
Als Stagiaire Manager on Duty ben jij de verbindende factor tussen de afdelingen. Jij levert de beste service er zorgt ervoor dat onze gasten tevreden zijn. Dagelijks ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten, medewerkers en het management. Omdat jij op alle afdelingen actief aan het werk bent, weet jij precies wat er speelt. Jij ziet klachten of problemen als een uitdaging en doet er alles aan om deze zo goed als mogelijk op te lossen. Naast de serviceverlening in het hotel, ben jij ook online actief op onze review websites, waar jij op de feedback van de gasten reageert. Jij bent als het ware de vliegende keep binnen de organisatie. Jouw inzet, niveau, motivatie en initiatief bepalen wat je gaat leren en hoeveel verantwoordelijkheden jij krijgt.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je beheerst de talen Nederlands en Engels in woord en geschrift. • Je volgt een Hotel- of Toeristische opleiding. • Je bent erg gastvrij, sociaal, communicatief sterk en maakt van nature makkelijk contact met mensen. • Je bent zeer leergierig, enthousiast, flexibel en je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit en service. • Je bent punctueel, secuur en weet van aanpakken. • Je woont in de omgeving van Tilburg. • Je bent minimaal vijf maanden beschikbaar.
Wat biedt het bedrijf?
• Een erkend leerbedrijf • Een afwisselende en uitdagende stageplaats, een marktconforme stagevergoeding en leuke extra’s. Een vergoeding van € 238,38 bij mbo-niveau 3 of lager, € 314,60 bij mbo-niveau 4 en € 380,- bij hbo-niveau, gebaseerd op een fulltime werkweek. • Ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires. Jaarlijks leiden wij circa 30 stagiaires op. • Elk kwartaal een stagelunch en de mogelijkheid om samen met je collega’s te boksen en gratis sporten bij Basic Fit. • Een open feedback cultuur waarin er alle ruimte is om collega's en leidinggevende feedback te geven op de kernwaarden binnen onze organisatie. Iedere mening telt! • De mogelijkheid om, naast je stage, bij ons te komen werken. Bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend. • Wanneer jij veel inzet, motivatie en initiatief toont krijg je ook veel verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten