RIBW Brabant team KREW locatie restaurant Waanzinnig Restaurant Waanzinnig zoekt een enthousiaste stagiair Zelfstandig werkend Gastheer/Gastvrouw
Ons restaurant wordt samen met cliƫnten met een psychische kwetsbaarheid gerund (deelnemers), wij bieden hen een zinvolle dag invulling, structuur of doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een opleiding of betaalde baan. Als stagiair bij Waanzinnig draai je samen met de deelnemers het restaurant. Daarbij hoort het opstarten van het restaurant, gasten ontvangen, bestellingen opnemen en doorvoeren zowel tijdens lunch en diner. Daarnaast behoren ook het ontvangen en opruimen van bestellingen tot de taken, evenals het beheren van de voorraad van de bediening.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het is belangrijk dat de stagiair affiniteit heeft met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Daarnaast is het belangrijk dat de stagiair gastvrij is, oog voor detail heeft en een vooruitziende blik.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Waanzinnig heb je de kans om heel veel te leren op verschillende horeca vlakken, maar ook om op persoonlijk vlak te ontwikkelen. De collega's van Waanzinnig zijn erg hecht en houden van gezelligheid of een grap op z'n tijd, maar zijn allemaal erg kundig op horeca- en zorggebied.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers