Tuinhuis Culinair Chefke, Kokkie, Mattie in wording gezocht!
Je komt aan bij Tuinhuis Culinair en start met een bak koffie of thee. Je maakt een informeel praatje bij het personeel in de bediening en vraagt hoe de dag tot nu verloopt. Je loopt naar de keuken, begroet de koks en begint met frisse energie aan deze nieuwe dag om de gasten weer in de watten te leggen. Je checkt de Mep en maakt een ronde langs de koeling (en)en vriezer. Je loopt de planning door met je leidinggevende en actualiseert deze. De eerste bonnen rollen binnen en gaat aan de slag samen met de mensen in de keuken met het bereiden van weer een heerlijk ontbijt, lunch of culinaire borrelgerechten Je bent mee verantwoordelijk voor reilen en zeilen in de keuken.De dag sluit je af zoals je hem graag de volgende dag weer wilt aantreffen en zorgt ervoor dat alles gecodeerd is en of de keuken netjes en schoon is. Je drinkt nog een drankje en gaat dan voldaan naar huis..
Naar wie zijn wij op zoek?
wij zijn op zoek naar een gedreven en betrouwbare (zelfstandig werkend) kok in opleiding. Je hebt een Bourgondische inslag, toont initiatief, werkt netjes en vindt het leuk om mooie en smaakvolle (lunch) gerechten te maken Je werkt graag in een team maar kan ook goed zelfstandig acteren. Je vindt het leuk om je opgedaande kennis te delen met stagiaires en parttimers. Je weet je schoolwerkzaamheden goed te combineren met je koksopleiding
Wat biedt het bedrijf?
je komt in een (open)keuken te werken die van alle gemakken is voorzien. Je team bestaat uit drie koks en een aantal (weekend) hulpen. je werkt drie tot vier dagen in de week en ontvangt een marktconform salaris. Wij zorgen graag goed voor onze mensen en daarom voorzien wij in werkkleding, schoenen, personeelsmaaltijden en drankjes. We organiseren een aantal keer per jaar leuke activiteiten en je ontvangt een personeelskorting van 25% als je bij een van onze twee bedrijven gaat eten en of drinken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers