Zelfstandig werkend kok

Tuinhuis Culinair Tuinhuis Culinair de huiskamer van de Westermarkt

Je komt aan bij Zjuu en start met een bak koffie of thee. Je maakt een informeel praatje bij het personeel in de bediening en vraagt hoe de dag tot nu verloopt. Je loopt naar de keuken, begroet de koks en begint met frisse energie aan deze nieuwe dag om de gasten weer in de watten te leggen. Je checkt of de bestellingen allemaal zijn binnengekomen, alles in koeling en vriezer gecodeerd is en of de keuken netjes en schoon is. Je loopt de planning door met je leidinggevende en actualiseert deze. Je neemt tenmisnte twee keer in de week deel aan een van de leidinggevende taken. Denk hierbij aan het begeleiden van staigeres, onderhoud met leveranciers, het maken en calculeren van recepturen. In deze contacten ben je hartelijk en correct De eerste bonnen rollen binnen en gaat aan de slag samen met de mensen in de keuken met het bereiden van weer een heerlijk ontbijt, lunch of culinaire borrelgerechten Je bent mee verantwoordelijk voor reilen en zeilen in de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor onze nieuw te openen zaak (medio september) zijn wij op zoek naar een gedreven en betrouwbare zelfstandig werkend kok in opleiding. Je hebt een bourgondische inslag, toont initiatief, werkt netjes en hebt een (voor)liefde voor de Italiaanse keuken. Je werkt graag in een team maar kan ook goed zelfstandig acteren. Je vindt het leuk om je opgedaande kennis te delen met stagiaires en parttimers. Gastheer/vrouw Wij verwachten van jou als gastheer of vrouw (in opleiding) dat je tenminste 24 uur beschikbaar bent. Je hebt een bourgondische inslag, toont initiatief, wil graag leren en hebt een open en benaderbaar karakter. Je staat open voor opbouwende kritiek en vertaalt dit naar positieve inzet. Je vind het leuk je werkzaamheden in het restaurant af te wisselen met bartender werkzaamheden. Zodoende ben je in de weer met de mooiste latte's en prachtige cocktails. Je weet je schoolwerkzaamheden goed te combineren met met werkzaamheden in het restaurant.

Wat biedt het bedrijf?

je komt in een(open)keuken te werken die van alle gemakken is voorzien. Je team bestaat uit vier koks. je werkt vier dagen in de week en ontvangt een marktconform salaris. Wij zorgen graag goed voor onze mensen en daarom voorzien wij in werkkleding, schoenen, personeelsmaaltijden en drankjes. Doorgroei mogelijkheden naar onze tweede vestiging Zjuu Brunch & Borrelbar en een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder