De Eetkaamer
Onze brasserie is 7 dagen per week geopend voor lunch/diner/borrel. Daarnaast is bijna alles wat je ziet ook nog eens te koop in onze brasserie, zoals tekstbordjes, woonaccessoires en cadeautjes. We hebben een ongedwongen sfeer, maar letten wel op dat we de serveerregels in acht nemen. Ben jij spontaan, gastvrij en wil je een jaar ervaring opdoen bij ons? Solliciteer dan nu naar een stageplek.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vinden het leuk als een stagiaire eigen intiatief toont, spontaan en vrolijk is en heel graag wil leren in ons mooie horecavak.
Wat biedt het bedrijf?
Als je stage je goed bevalt, mag je ook als oproepkracht voor de weekenden komen werken en misschien kom je, als je klaar bent met je opleiding, wel volledig bij ons in dienst.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat