STOKED Sociale en leergierige iemand voor in de bediening
Je draait volledig mee met ons jonge team. En het doel is om je zelfstandig te laten draaien. Dit kan een wijk zijn, maar ook de passe of de bar. Samen kijken we waar je kwaliteiten liggen en waar je nog in wilt ontwikkelen. Altijd met voldoende ondersteuning vanuit de leermeester en het team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij enthousiast en leergierig? Dan zijn wij al een heel eind en ben je van harte welkom. Verder is het fijn als je sociaal bent en het leuk vindt om contact te leggen met je collega's en het belangrijkst de gast.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn en nieuw restaurant en ons doel is om gasten een leuke avond te bezorgen en aangenaam te verrassen. Iedere schakel in het bedrijf werkt hier aan mee, dus ook jij. Er is een hoop ervaring, dus we kunnen je veel leren. Maar er is ook voldoende ruimte voor eigen inbreng en initiatief.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers