Kok

STOKED

Bij restaurant STOKED serveren wij kwaliteit in een relaxte setting. Hoewel de nadruk op vlees ligt, staat er op de kaart ook vis en vegetarisch. Of het nou gaat om vlees perfect bakken op kolen, de perfecte garnituur bereiden of een mooi dessert opmaken, de werkzaamheden zijn divers. Daarnaast schenken wij diverse dranken. Wij nemen echt de tijd en moeite voor je begeleiding en je gaat sowieso veel leren bij ons.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder