Anne&Max Utrecht
Bij ons leer je bedienen met een hoge mate van gastvrijheid. Als Anne of Max ben je 1 van het team en leert zelfstandig binnen het team te werken. Wanneer je een mooie groeicurve laat zien ga je ook ingewerkt worden als sandwichchef en als kers op de taart leer je in het tweede gedeelte van je stage wat het is om barista te zijn. Belangrijk voor ons is dat je gemotiveerd bent om te willen weten waar onze producten vandaan komen en datgene uitdraagt waar we als Anne&Max om bekend staan.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken teamspelers die hard willen werken en bereid zijn zich flexibel op te stellen. Ervaring kan goed van pas komen, maar liefde voor de horeca en de wil om mensen met veel plezier te bedienen is essentieel. Wij zijn op zoek naar iemand die graag de handen flink uit de mouwen wil steken, flexibel inzetbaar is, verantwoordelijkheid neemt en goed kan communiceren. Een betrokken en actief meedenkend persoon met gevoel voor sfeer, kwaliteit, hygiëne en/of vooral gastvriendelijkheid.
Wat biedt het bedrijf?
Naast het bedienen van de gasten bestaan de taken uit het bereiden van verschillende soorten dranken zoals koffies en theeën of uit het bereiden van sandwiches. Binnen deze functie word je zo snel mogelijk opgeleid tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’ aan de hand van de cursussen Barista en Sandwichchef.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf