Kok

Aristo Utrecht Lunetten Dé stageplek voor een aankomend kok / zelfstandig werkend kok. Have a wise day!

Bij Aristo meeting center kun je leren en werken in een hecht en divers team in een fijne werkomgeving. Daarnaast komen alle aspecten voor jouw opleiding tot kok / zelfstandig werkend kok samen op één plek wat je stage erg afwisselend en uitdagend maakt. Als leerling bij Aristo ondersteun je de collega’s van de keukenbrigade met het bereiden van het uitgebreide lunchbuffet en onze à la carte gerechten. Je komt te werken in een professionele keuken waarin er met een klein team voor een grote groep gasten verschillende maaltijden worden bereid. Vanzelfsprekend werken wij conform de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van nature gastvrij, goed humeur, oog voor detail en oplossingsgericht.

Wat biedt het bedrijf?

Als jij de sprong durft te wagen, dan mag je werken bij een stabiel, duurzaam en gezond familiebedrijf. Bij Aristo voel je je al snel thuis en krijg je niet alleen de ruimte om jezelf te zijn, maar ook om te ontdekken, leren en groeien. Hoe wij dat doen? Door oog te hebben voor wie je bent, in wat je kunt en je ontwikkelkansen. Aristo biedt stagiaires en medewerkers volop kansen dus misschien kun je na je stage wel bij ons komen werken. Veel oud-stagiaires zijn namelijk bij ons in dienst. En heel simpel: door jou te belonen voor al jouw harde werken! Zo heb je bijvoorbeeld onbeperkt toegang tot e-trainingsplatform GoodHabitz met meer dan 130 gratis online trainingen. Ook krijg je bij ons een goed salaris voor jouw inzet.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder