Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

BUNK Hotels Utrecht

Een medewerker in de bediening kan het verschil maken tijdens een ervaring van een gast in een restaurant. En jij kunt niet wachten om te leren hoe je ervoor kunt zorgen dat gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Je bent snel en houdt ervan om contact te maken, je maakt regelmatig snel vrienden met wie er aan jouw tafel zit. Je wilt graag leren hoe je onze gerechten het beste kunt uitleggen en op basis van een kort gesprek aanbevelingen kunt doen. Chaos is niet standaard in het restaurant, maar jij kunt er goed mee omgaan en door een stap terug te doen, breng jij weer rust. Fouten maken mag, en tijdens jouw shift breek je misschien wel eens een glas, misschien wel eens twee. Maar je staat altijd klaar om alles weer op te ruimen en gefocust verder te gaan, en natuurlijk om ervan te leren, zodat het de volgende keer vlekkeloos gaat. Het allerbelangrijkst is dat je weet hoe je een goede indruk achterlaat bij de gasten aan het eind van je stage.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal, proactief, oog voor details, vlotte babbel

Wat biedt het bedrijf?

-Flexibele werktijden -Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee -Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen -Korting op een sportabonnement -Korting bij Bunk op eten, drinken en slapen (in alle vestigingen) -Toegang tot de culturele events van Bunk -Maandelijkse MaMiBo -Toegang tot OpenUp - support voor mentale gezondheid

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder