Kok

Oli Mazi Ambitieuze leerling gezocht voor stage in kwalitatief, dynamisch en jong keukenteam!

Een werkdag bij Oli Mazi begint altijd met een bak koffie met het team. Aangezien wij enkel met verse producten werken komen er dagelijks leveranciers. Nadat de geleverde producten zijn opgeruimd begint het keukenteam met de mise en place. Tijdens de mise en place worden er veel verschillende kooktechnieken toegepast zoals: snijtechnieken, vers ijs maken, pekelen, maken van schuim/gel, sous vide garen etc. Na de mise en place eten wij met het team en bereiden we ons voor op de service. Tijdens de service staat op elke positie een kok (pas, koude kant, warme kant, desserts/hulp). Iedere kok kan op elke positie draaien (alleen de pas is voor de chef). Bij interesse leert de chef je iedere positie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wil jij een jonge inspirerende omgeving werken en je kennis verbreden? Dan is Oli Mazi de zaak voor jou! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en getalenteerde stagiaires. Jij bent een teamplayer, hebt liefde voor het vak, bent ambitieus en op zoek naar relevante ervaring? - je communiceert met je collega's - je bent ambitieus, nieuwsgierig en wilt graag nieuwe dingen leren - je bent alert op de kwaliteit van de producten waar je mee werkt - je beheerst en vindt de hygiƫne richtlijnen belangrijk om na te leven Wat is nog meer belangrijk voor een perfecte match: - je bent creatief en een teamplayer - je beheerst de eigentijdse technieken - flexibel en bereid om op zon- en feestdagen te werken - goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat biedt het bedrijf?

En wat kan je van ons verwachten: - een jong en dynamisch team met twee jonge eigenaren - een hoop gezelligheid! - een passende stagevergoeding - persoonlijke begeleiding van een ervaren maar jonge en enthousiaste chef - dagelijks lekker en gevarieerd eten - leuke teamuitjes

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder