Restaurant 273 Klein leuk team en mooie wijnen
Een gastheer of gastvrouw zorgt ervoor dat gasten zich welkom en op hun gemak voelen. Dit omvat het begroeten van gasten bij aankomst, hen begeleiden naar hun plaats of ruimte, en informatie geven over de aangeboden diensten of faciliteiten. Daarnaast zorgt een gastheer of gastvrouw ervoor dat de ruimte netjes en uitnodigend blijft, beantwoordt vragen, lost eventuele problemen op, en anticipeert op de behoeften van de gasten, zoals het aanbieden van drankjes of extra informatie. Hun doel is om een prettige, professionele en gastvrije ervaring te bieden aan alle bezoekers.
Naar wie zijn wij op zoek?
Warm, professioneel en aandachtig ontvangen en verzorgen van gasten. Het omvat een vriendelijke houding, goede communicatie, oog voor detail, en het vermogen om behoeften van gasten aan te voelen en hierop in te spelen. Het doel is om een gastvrije sfeer te creƫren waarin gasten zich welkom en gewaardeerd voelen.
Wat biedt het bedrijf?
een stageplek met toekomst op vast contract.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan