Zelfstandig werkend kok

THERMAE 2000 enthousiaste en leergierige zelfstandig werkend kok gezocht!

Als zelfstandig werkend kok krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een professionele keuken. Je leert van ervaren koks en ondersteunt hen bij de bereiding van diverse gerechten voor onze restaurants en evenementen. Deze rol biedt een unieke gelegenheid om je vaardigheden te ontwikkelen en kennis te maken met verschillende kooktechnieken en -stijlen. Jouw functie - Assisteren bij de dagelijkse mise en place en het bereiden van gerechten. - Ondersteunen bij het ontwikkelen van menu’s en specialiteiten. - Meewerken aan de presentatie en finishing touch van gerechten. - Zorgen voor een schone en georganiseerde werkplek. - Leren over voedselveiligheid en hygine.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Een passie voor koken en gastronomie. - Een opleiding in de horeca of een aanverwante richting (bijvoorbeeld BBL). - Enthousiasme, leergierigheid en de bereidheid om hard te werken. - Teamspirit.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Thermae 2000 kun je rekenen op meer dan alleen een baan: - Werken bovenop de Cauberg in het prachtige Zuid-Limburgse landschap. - Een inspirerende leeromgeving in een professioneel team. - Begeleiding door ervaren koks die hun kennis en passie met je delen. - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. - Een marktconforme leerlingvergoeding. - Een leuk welkomstcadeau bij indiensttreding en gratis overnachten bij n van onze locaties na een positieve proeftijd. - Extra cadeautjes met je verjaardag, Sinterklaas en Kerst. - Toegang tot een handige medewerkers-app voor werk en ontwikkeling. - Gratis toegang tot ons wellness resort en diverse kortingen op behandelingen en F&B. - Q Hospitality Group Friends & Family voordelen, zoals een fietsplan en kortingen bij grote merken zoals Adidas & Bol.com.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder