Zelfstandig werkend kok

Van der Valk Hotel Veenendaal Zelfstandig werkend kok

Ons restaurant beschikt over 360 zitplaatsen. Dagelijks serveren wij onze gasten een uitgebreid ontbijtbuffet, lunchbuffet, à la carte lunch en diner. Naast het restaurant beschikt ons hotel over 15 multifunctionele zalen voor zowel zakelijke activiteiten als feestelijke bijeenkomsten. Bij Hotel Veenendaal koken wij op basis van zowel de authentieke Franse keuken, als de moderne keuken. Er zijn vele afdelingen in de keuken en de menukaart wordt elk seizoen aangepast. Hierdoor blijft koken bij ons leuk, vernieuwend en intrigerend. Taken en verantwoordelijkheden; • Het bereiden van gerechten/gerecht gedeelten volgens recept en planning • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden • Bewaken/controleren van de kwaliteit • Je zorgt voor een nette en schone werkomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je hebt vanzelfsprekend een passie voor koken • Oog voor detail • Je bent geen stressvogel en weet goed overzicht te houden in drukke periodes • Je bent een teamplayer die het leuk vindt om met een jonge en gemotiveerde groep mensen een mooi product neer te zetten • Flexibel inzetbaar, ook in het weekend en op feestdagen • Afgeronde opleiding basiskok • Werkervaring in een professionele keuken is een pre • Kennis van HACCP en Sociale Hygiëne • Goede kennis van de Nederlandse taal

Wat biedt het bedrijf?

- Een dynamisch team met jonge en ervaren collega’s. - Een ervaren stagebegeleider die echt de tijd voor je neemt maar jouw ook de vrijheid geeft om je stage zo in te richten als jij het wilt. - Doorgroeimogelijkheden binnen ons team en zelf naar andere afdelingen als daar jouw interesses liggen. - Een marktconforme beloning voor je werkzaamheden als je 4 dagen in de week stage loopt voor een periode van 20 weken of langer.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder