Manager / ondernemer horeca

Hospitality Exploitatie De Maaspoort B.V.

-verantwoordelijk voor de inkoop, sales en marketing, financin en het personeelsbeleid -sturing geven aan het team en werkt mee in de uitvoering van de dagelijkese werkzaamheden -je zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en houdt de commercile doelen in het oog - je hebt kennis van HACCP-regelgeving en kunt deze toepassen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij van jou? - je geniet ervan om onze gasten in de watten te leggen en ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Je bent gastvrij en streeft samen met het team naar de 9+ beleving voor de gast; - je staat voor kwaliteit, je bent flexibel en enthousiast om te leren en jezelf te ontwikkelen; - je bent super gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen team Cabillaud, hebt een echte hands-on mentaliteit en bezit van een grote mate van verantwoordelijkheids-gevoel; - je bent in staat zelfstandig te werken en bent super gemotiveerd om aan de slag te gaan; - je wilt jou aangeleerde skills naar een hoger niveau tillen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - een inspirerende, veilige en plezierige werkomgeving midden in het hart van de stad Venlo; - een jong, enthousiast en gemotiveerd team, die samen met jou de passie voor lekker eten en hospitality deelt; - goede begeleiding door een gediplomeerd Leermeester; - salaris leerlingen conform Horeca CAO; - ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; - doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie; - flexibele werktijden (zowel doordeweeks als in het weekend)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder