Hospitality Exploitatie De Maaspoort B.V.
-verantwoordelijk voor de inkoop, sales en marketing, financin en het personeelsbeleid -sturing geven aan het team en werkt mee in de uitvoering van de dagelijkese werkzaamheden -je zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en houdt de commercile doelen in het oog - je hebt kennis van HACCP-regelgeving en kunt deze toepassen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat vragen wij van jou? - je geniet ervan om onze gasten in de watten te leggen en ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Je bent gastvrij en streeft samen met het team naar de 9+ beleving voor de gast; - je staat voor kwaliteit, je bent flexibel en enthousiast om te leren en jezelf te ontwikkelen; - je bent super gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen team Cabillaud, hebt een echte hands-on mentaliteit en bezit van een grote mate van verantwoordelijkheids-gevoel; - je bent in staat zelfstandig te werken en bent super gemotiveerd om aan de slag te gaan; - je wilt jou aangeleerde skills naar een hoger niveau tillen.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? - een inspirerende, veilige en plezierige werkomgeving midden in het hart van de stad Venlo; - een jong, enthousiast en gemotiveerd team, die samen met jou de passie voor lekker eten en hospitality deelt; - goede begeleiding door een gediplomeerd Leermeester; - salaris leerlingen conform Horeca CAO; - ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; - doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie; - flexibele werktijden (zowel doordeweeks als in het weekend)
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat