Kok

Pannenkoekenhuis de Zon De enige echte eigenwijze kok, die samen met ons het nog beter en leuker wil gaan maken..

Wat zoeken wij Jong aanstormend talent die graag zijn eerste stappen in het horeca wereldje wil gaan zetten. Je bent een belangrijke hulp samen met de koks. Je verricht diverse hand en span diensten zoals voorbereiden voor de avond. We maken, als je dat al niet bent, een echte kok van je. Pannenkoeken af garneren, voorgerechten en nagerechten maken etc. etc. Je houdt van een dolletje in en met het team. Bij ons word je gewaardeerd zoals je bent. Opleiden doen we intern met je vele handige tools. Maar we geven je ook de kans om zelf met ideeën te komen. Sinds 1 februari 2014 hebben wij de deuren geopend. Vele gasten weten ons ondertussen te vinden. Vanaf februari dit jaar hebben wij onze menukaart uitgebreid met diverse bistro gerechten. Zoals carpaccio, hartige quiche, soepen etc. Hoofgerechten zoals varkenshaasje, gekruide kipspiezen etc. En natuurlijk leuke nagerechten. Alles in eigen keuken bereid. We koken klassiek maar zeker ook met de huidige technieken, sous-vide bereiding

Naar wie zijn wij op zoek?

Doorzettingsvermogen, niet opgeven en de wil om te leren. Horeca is een fantastisch vak en dit vak moet je liggen. Om goed in je vak te kunnen worden zul je het moeten leren, met vallen en opstaan. Wij helpen je daarbij.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons investeren wij in mensen, zeker voor de langere periode. Soms is het een opstap naar verdere carrière. Ook daarbij kunnen we je helpen we hebben een groot netwerk binnen de horeca.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder