Kok

Wijnbar Restaurant Eleven

Eleven Wine & Food is een plek waar creativiteit en passie samenkomen. Wij zijn op zoek naar gedreven BOL- of BBL-studenten die hun talent willen ontplooien in de keuken. Als stagiair(e) krijg je bij ons de kans om jouw culinaire vaardigheden te ontwikkelen. Je wordt betrokken bij het hele proces, van voorbereiding tot presentatie, en leert de geheimen van de keuken kennen. Je werkt nauw samen met een gastronoom, waarmee jullie als team zorgen voor de beste wijn-spijs combinaties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten met een passie voor koken, die bereid zijn om hard te werken en nieuwe culinaire vaardigheden willen ontwikkelen. We zijn op zoek naar iemand die creatief en innovatief is, en niet bang is om ook met nieuwe ideeën te komen. Wij geloven immers dat we ook van jou kunnen leren!

Wat biedt het bedrijf?

Een dynamische leeromgeving, de mogelijkheid om te werken met hoogwaardige ingrediënten, en begeleiding van koks die hun kennis met jou willen delen. Ook bieden we jou de mogelijkheid om je kennis op het gebied van wijn-spijscombinaties verder uit te breiden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder