Kok

Feest & Sfeerlocatie Logtenberg Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gespecialiseerd kok, Kok, Zelfstandig werkend kok

Je werkt mee in onze professionele keuken. We willen je zoveel mogelijk leren door je alle onderdelen van de keuken te laten uitvoeren. Ook het koken in onze front-cooking bij onze gasten hoort hierbij. Daarnaast heb je genoeg mogelijkheden om nieuwe gerechten te bedenken, werkprocessen onder de loep te nemen en calculaties te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiaste persoonlijkheid, leergierig en goed gevoel voor humor.

Wat biedt het bedrijf?

Bij goed functioneren is er mogelijkheid op een vaste baan en doorgroeimogelijkheden. We willen graag investeren in ons personeel en ook vervolgopleidingen kunnen we samen doen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder