Restaurant Brasserie Klein Zwitserland Gezocht: Bijzonder Briljante Leuke leerling
De student begint om 15.30 start met het klaar zetten van het terras en zuigen/ dweilen restaurant en indekken vd tafels en het gezellig maken met kaarsjes enz. Je leermeester met 25 jaar ervaring is Dick onze sommelier en gastheer, van hem leer je het vak, etiquette en omgaan met de gasten en kennis van wijnen. We werken met een klein jong team, open keuken en een uitgebreide menukaart. De keuken kookt a la minute met verse ingrediënten. Al 30 jaar zijn wij een begrip in Wijk aan zee met zeer veel vaste gasten en vooral Duitse toeristen, prettig als je Duits en Engels spreekt of wil leren. Wij hebben een prettige sfeer in het bedrijf, geen zwarte en witte brigade maar elkaar helpen waar nodig is. Wil je meer informatie? Stuur een mail of bel met Ina van Rijswijk 0622518647 eigenaresse
Naar wie zijn wij op zoek?
Beheersing basis Duits en Engelse taal. Creatief mbt aankleding tafels etc.. Het leuk vinden om al werkend een vak te leren. De gast zien als een uitdaging om leuk contact te maken en hen een heerlijke en fijne avond te laten beleven .
Wat biedt het bedrijf?
Een gezellig team Kans op vaste aanstelling In de zomer hard werken In de winter tijd om extra vaardigheden aan te leren, wijn spijs combinaties, rollenspel, meedraaien in de keuken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring