Kok

Albron / Ahold DC Zaandam 8633 Zet de eerste stap voor je verdere carrire met een stage bij Albron

Ben jij een enthousiaste student? Stap dan binnen in de wereld van Albron. Albron is de grootste foodserviceorganisatie van Nederland met locaties in bedrijfsrestaurants, zorginstellingen, winkelgebieden, scholen en Center Parcs vakantieparken. Maar je vindt ons ook op evenementen zoals de Keukenhof en de Nijmeegse vierdaagse. Op deze locatie werk je in een bedrijfsrestaurant en verzorg je het eten en drinken voor de medewerkers op de locatie. Binnen Albron is elke locatie weer anders. We vertellen je graag meer over deze locatie. En met zoveel locaties is er altijd de mogelijkheid om tijdens en na je stage binnen Albron te groeien naar jouw volgende uitdaging.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wanneer is een stage bij Albron voor jou? • Je volgt een mbo-opleiding niveau 1 t/m 4. • Je hebt een passie voor eten en drinken of wil die ontdekken. • Je bent enthousiast, ambitieus, leergierig en gemotiveerd. • Voor deze locatie is een minimum leeftijd van 18 jaar

Wat biedt het bedrijf?

Onze menukaart voor jou: • Een toffe stage met hands-on ervaring in de bedrijfshoreca. • Stagevergoeding van minimaal €600 bij een werkweek van 38 uur. • Goede begeleiding door ervaren collega’s en leermeesters • Kansen voor groei en ontwikkeling binnen onze organisatie met 1400 restaurants in Nederland en België. • Automatisch gratis lid van Jong Albron. De vereniging voor Albron collega’s tussen 18 en 35 jaar met meerdere evenementen per jaar. • Toegang tot de Albron Academy met vele interessante en leuke cursussen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder