Kok

Best Western Zaan Inn Kok

- Periode is flexibel - Als stagiair of werknemer in de functie van kok binnen onze organisatie, zal je een actieve rol spelen in de keuken, een essentieel onderdeel van onze culinaire ervaring. Een typische werkdag begint met het voorbereiden en organiseren van de keuken, waarbij de nadruk ligt op hygiëne en efficiëntie. Je zult werken onder begeleiding van chefs en samenwerken met andere keukenmedewerkers om een soepele werkomgeving te waarborgen

Naar wie zijn wij op zoek?

Kookvaardigheden Creativiteit Teamwork Stressbestendigheid Organisatorische vaardigheden Hygiëne en voedselveiligheid Initiatief nemen Aanpassingsvermogen

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair bij Best Western Zaan Inn kan de student profiteren van een breed scala aan leermogelijkheden en voordelen die gericht zijn op de ontwikkeling van zowel professionele als persoonlijke vaardigheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Video Link

lees verder