Eetcafé Het Kraantje Horeca Tijger gezocht.
Bij de taken die je krijgt speelt een grote mate van hoeveel inzet toon je, hoe meer energie en tijd wij in jou gaan steken! onder het motto: wat je geeft krijg je terug kan je alle facetten van het vak leren. van klassieke bouillons en jus de veau's tot het pekelen en roken van vis en vlees. eigen inbreng word altijd beloont en wat is er nou leuker dan een gerecht wat je samen met de chef hebt samengesteld en gemaakt terug te zien komen in het menu.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar Toppers die met veel enthousiasme het vak willen leren. niet bang zijn hun mouwen op te stropen en in een gezellige werksfeer hun steentje bij willen dragen. graag in een jong en gezellig team willen werken en hier echt onderdeel van willen zijn.
Wat biedt het bedrijf?
Te gekke bedrijfsuitjes/jong team/passende beloning/goeie fooien/hard werken/hard genieten
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan