Hotel Zwartewater B.V.
Wij hebben plaats voor een gastvrije en gastgerichte kok die in een a la carte keuken als in een live cooking restaurant met veel gastcontact kan functioneren.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder