Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Beautanica B.V. Beautanica, de plek waar jij jezelf als horeca topper kan ontwikkelen!

Je komt volledig meedraaien met de bediening. De dag opstarten met het klaarmaken van het restaurant, het insteken van het bestek, de tafels indekken voor de reserveringen, een gezellige muziekje aan en mooie sfeer verlichting. Daarna druppelen de diner gasten binnen. We placeren de gasten aan de voor hen opgedekte tafel. Jij zorgt er als gastvrouw/gastheer voor dat onze gasten zich gezien en welkom voelen. Na het diner is het tijd voor een gezellig muziekje en sfeerverlichting voor de borrelgasten. Als alle gasten het restaurant hebben verlaten is het tijd om op te ruimen en de zaak of te sluiten. We leren je hoe je met een dienblad kunt lopen, hoe je borden vasthoudt maar natuurlijk ook hoe je omgaat met gasten, en hoe belangrijk gastvrijheid in onze branche is. Je leert over de verschillende producten die we verkopen. Bijvoorbeeld de gerechten op de diner kaart maar ook over de wijnen, bieren en cocktails.

Naar wie zijn wij op zoek?

Beautanica Zwolle is op zoek naar enthousiaste horeca toppers die binnen dit veelzijdige bedrijf de kneepjes van het vak willen leren van gepassioneerde collega’s. Kom jij het team aanvullen waarbij je jezelf op meerdere gebieden kan ontwikkelen?

Wat biedt het bedrijf?

Naast de kennis en praktijk ervaring die jij bij ons kan opdoen mag je bij Beautanica gratis met ons mee eten. Ook heb jij recht op de fooien, ben je welkom bij de naborrel met jouw gezellige collega's en uiteraard mag jij mee met onze personeelsuitjes!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder