Bistro de Stadshoeve Wil jij je écht ontwikkelen? Wij bieden je ruimte om jezelf en je capaciteiten te leren kennen en te ontwikkelen!
Wij staan bekend als kleinschalige Bistro waarin we werken met veelal biologische producten en lokaal geproduceerd. Wij kopen basisproducten in die we zelf verder op bereiden. Een student heeft bij ons daarom ook de mogelijkheid om veel ervaring op te doen in het door ontwikkelen van een grondstof tot een gerecht. De lijntjes met de chef-kok, andere collega's en gast is kort waardoor de student directe feedback krijgt en hiermee snel zijn vaardigheden kan verbeteren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Afhankelijk van het leerjaar waar de student zich in bevindt verwachten we een bepaalde mate van zelfstandigheid, creativiteit en oog voor detail.
Wat biedt het bedrijf?
Als klein leerbedrijf bieden we een vertrouwde omgeving met direct contact met alle collega's. Een goede Werk/privé balans vinden we erg belangrijk. Je zult bij ons dan ook geen 50 uur in de week of meer draaien. Aangezien we een groeiend bedrijf zijn behoort de kans op een aanstelling zeker tot de mogelijkheden. Bij ons krijg je veel ruimte om met je passie aan de slag te gaan en jezelf verder te ontwikkelen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat