Manager / ondernemer horeca

Bistro de Stadshoeve Manager/ondernemer horeca die alle ins en outs wil ontdekken van het managen van een onderneming

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek en wil je werken met biologische streekproducten en binnen een maatschappelijk en duurzaam initiatief? Kom dan stage lopen in Bistro 'de Stadshoeve' . Bistro 'de Stadshoeve' maakt integraal onderdeel uit van Park de Stadshoeve. Park de Stadshoeve is een 4 hectare groot park in de wijk Stadshagen. De ambitie van het Park is om de ontmoetingsplek van Stadshagen te worden en de Bistro heeft een cruciale rol om deze ambitie te verwezenlijken. Duurzaam en maatschappelijk zijn de twee thema’s die als rode draad door het hele concept loopt. Ben jij de persoon die hier een bijdrage aan wil leveren? Solliciteer dan snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

leergierig zelfstandig kunnen werken

Wat biedt het bedrijf?

een leuke werkplek Veel gastinteractie Er kan ervaring worden opgedaan in het cateren van vergaderingen, feestjes, bbq, lunch, borrel en diner Mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen. Bestellingen maken, offertes uitbrengen, roosters maken, etc..

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder