Coperto Restobar - Pillows Grand Hotel Ter Borch STAGE - FOOD & BEVERAGE - START 2025
Tijdens deze stage ben je onderdeel van ons F&B team. Jij ondersteunt de F&B manager, die jou leert over inkoop, voorraadbeheer, menu’s, roosters en efficiency. Ook zal jij operationele activiteiten op de F&B afdeling en de banqueting afdeling uitvoeren, waar jij constant in contact bent met onze gasten, wat jou de perfecte kans biedt om je service niveau te verhogen tot een hoog en exclusief level. Wij zullen jou helpen ontwikkelen in de F&B van ons hotel en restaurant tot een hoog en exclusief level!
Naar wie zijn wij op zoek?
Een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid Je volgt een relevante opleiding in hospitality of een gerelateerd vakgebied Je hebt een passie voor excellente service Communicatief vaardig en proactief Flexibel en bereid om in shifts te werken, inclusief avonden en weekenden
Wat biedt het bedrijf?
Stagevergoeding van 650 euro per maand Professionele begeleiding en training Korting in onze Hotels voor jezelf, vrienden & familie Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door onze eigen Pillows Academy 2x per jaar een Pillows Intern Day Personeelsmaaltijden
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken