Coperto Restobar - Pillows Grand Hotel Ter Borch STAGE - FOOD & BEVERAGE - START 2025
Tijdens deze stage ben je onderdeel van ons F&B team. Jij ondersteunt de F&B manager, die jou leert over inkoop, voorraadbeheer, menu’s, roosters en efficiency. Ook zal jij operationele activiteiten op de F&B afdeling en de banqueting afdeling uitvoeren, waar jij constant in contact bent met onze gasten, wat jou de perfecte kans biedt om je service niveau te verhogen tot een hoog en exclusief level. Wij zullen jou helpen ontwikkelen in de F&B van ons hotel en restaurant tot een hoog en exclusief level!
Naar wie zijn wij op zoek?
Een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid Je volgt een relevante opleiding in hospitality of een gerelateerd vakgebied Je hebt een passie voor excellente service Communicatief vaardig en proactief Flexibel en bereid om in shifts te werken, inclusief avonden en weekenden
Wat biedt het bedrijf?
Stagevergoeding van 650 euro per maand Professionele begeleiding en training Korting in onze Hotels voor jezelf, vrienden & familie Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door onze eigen Pillows Academy 2x per jaar een Pillows Intern Day Personeelsmaaltijden
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf