Meewerkend horeca ondernemer

Lumen Hotel & Events Leerling gastheer/-vrouw gezocht!

Het Bluefinger Restaurant en de Lounge maken onderdeel uit van Lumen Hotel & Events. Lumen is een hotel, een event center én restaurant gelegen in het MAC3PARK stadion in Zwolle. Wij zijn gek op alles wat met eten en drinken te maken heeft, jij ook? Dan zouden wij het zomaar eens heel goed met elkaar kunnen vinden! We zijn zeven dagen per week geopend en voorzien onze gasten ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds van eten en drinken. Taken die jij gaat uitvoeren als leerling zijn: • Meedraaien tijdens ontbijt- en/of dinerdiensten; • Bestellingen opnemen, doorvoeren in ons kassasysteem en deze vervolgens bij onze gast aan tafel brengen; • Zelfstandige loungediensten draaien, tijdens deze dienst bereid je drankjes en neem je bestellingen voor de lunch op. Natuurlijk zijn er nog veel meer taken die je als leerling gaat uitvoeren, maar dit kunnen we veel beter toelichten tijdens een persoonlijk gesprek.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een BBL opleiding in de richting van (zelfstandig werkend) gastheer/-vrouw; • Iemand die zich goed staande weet te houden tijdens piekmomenten; • Iemand die te werk gaat volgens de geldende HACCP regels. Verder ben je flexibel inzetbaar en bereid om in het weekend en 's avonds te werken. Heb je een avond waarop je echt niet kunt (vanwege sport, etc), laat dit dan weten. Dan kunnen we hier rekening mee houden bij het maken van de roosters.

Wat biedt het bedrijf?

• Passend salaris volgens de horeca cao, op basis van 32 uur; • Doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vaste aanstelling; • Ieder jaar een personeelsfeest: dat wil je niet missen! Ook sluiten we ieder jaar gezellig af tijdens onze jaarlijkse kerstborrel mét natuurlijk een welverdiend kerstpakket; • Leuke personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en overnachten tegen aantrekkelijk personeelstarief bij Lumen of in één van de Ibis Budget hotels in Stein/Maastricht of Rotterdam/The Hague Airport.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder