Meewerkend horeca ondernemer

Barista Café Zwolle Een leerwerkplek tussen de geur van vers gezette koffie en heerlijke zelf gemaakte broodjes en taarten!

Allereerst start je in de bediening waarna er de mogelijkheid bestaat om ook in de 'open' keuken mee te draaien. Barista is daarnaast ook een optie. Op het einde van de stage kun je meelopen met één van de leidinggevenden. Kortom een allround stage in een dynamische koffiezaak met 100 zitplaatsen. Barista Cafe Zwolle is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Met een uitgebreid assortiment aan de lekkerste koffies, ontbijtjes, verse smoothies en sappen, huisgemaakte taartjes en broodjes, high tea, een wijntje of andere borrel kan elke gast genieten van een verwenmomentje op het door hun uitgekozen moment van de dag. Barista Cafe is laagdrempelig en kent een gezellige en gemoedelijke sfeer door haar huiselijke interieur en vriendelijke bediening. Barista Cafe is een franchise organisatie met meer dan 25 vestigingen in Nederland.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij en stelt de gast altijd centraal. Hebt oog voor detail en sfeer. Je bent stressbestendig en hebt een hoog verantwoordelijkheids gevoel. Je bent representatief, energiek en een echte aanpakker. Je staat open voor ondernemerschap.

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat stage lopen in een dynamische koffie en lunch zaak met 100 zitplaatsen. Je krijgt inzicht in alle facetten van het runnen van een koffiezaak in het centrum van Zwolle. Bediening, keuken, barista en leiding geven.Voor het geval dat je ooit je eigen horecazaak wilt starten....... vraag ons alles over ondernemerschap.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder