Meewerkend horeca ondernemer

Horecabedrijf De Agnietenberg Gemotiveerde Leerling gezocht!

De Agnietenberg is een all-round horecabedrijf. Wij bieden leerplekken in de keuken en de bediening aan. De Agnietenberg heeft diverse leermeesters binnen het keukenteam en het bedieningsteam die voor de juiste begeleiding zullen zorgen. Een leerplek bij de Agnietenberg in de keuken zal heel divers zijn. Het ene moment draai je de lunch en op een ander moment sta achter de BBQ op het terras om lekkere gerechten voor bruiloftsgasten te maken. Bij een leerplek in de bediening zorgen wij ook voor een juiste afwisseling. Van een bardienst op een sprankelend bedrijfsfeest, het geven van wijnadvies, tot het verkopen van lekkere taartjes op het terras. Een ding is zeker: iedere dag leer je weer iets! En na een leerjaar bij de Agnietenberg zal nagenoeg alles voorbij komen zodat je direct weet waar je ambities in de keuken of de bediening liggen.

Naar wie zijn wij op zoek?

jij bent flexibel, stressbestendig en communicatief vaardig jij hebt een frisse en representatieve uitstraling jij bent creatief en collegiaal jij bent minimaal 16 jaar

Wat biedt het bedrijf?

Eventuele doorgroeimogelijkheden of kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder