Kok

Andermanskeuken Kom werken bij Andermanskeuken, een lunchroom op hoog culinair niveau met een jong, gemotiveerd team!

In ons gezellige, kleine bedrijf leer je de klassieke Franse keuken, maar ook fusion en de Aziatische keuken. We werken vooral met huisgemaakte sauzen en recepten, dit is erg leuk om te leren voor de toekomstige kok die jij wilt worden! je werkdag begint om 09:45 tot ongeveer 17:00. In de ochtend werk je aan de mise-en-place voor de lunch, je zult hier vooral je snijtechnieken leren verfijnen en sauzen maken. Om 12 komen de gasten binnen. hier zul je meehelpen aan de koude kant en mee mogen kijken aan de warme kant. Na 16:00 begint het schoonmaken en bellen we met onze leveranciers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij van je verwachten: - je bent leergierig - je bent sociaal - gemotiveerd - harde werker - geen 9 tot 5 mentaliteit - durf met je eigen ideeën te komen

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een goede leeromgeving, veel kennis van onze chefs, en de mogelijkheid een echte chef van je te maken! wij hebben een klein, hecht team, wat een ieder nodig heeft om te kunnen slagen voor zijn/haar diploma.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder