Movenpick Hotel The Hague F&B Stage
Here’s what you do.... You will help to open our first Mövenpick Coffee & Wine lounge and Restaurant together with the Manager and other F&B lovers, who are as crazy about food, coffee and wine as you! You are a chameleon, who serves the famous Mövenpick breakfast with a smile, is that fantastic barista and is a sommelier at the same time. You turn around the 3 meeting spaces as quick as speedy Gonzales (Miep, miep), and you are the best host to have for a family a la carte dinner. So all your guests feel welcome, heart warmed, incredible and become raving fan of Mövenpick The Hague! And what do you get out of this? An experience of a life time!
Naar wie zijn wij op zoek?
You: • Are currently enrolled in a MBO or HBO hotel/tourism or F&B education, and you can’t wait to put the theory into practice! • Are known as enthusiastic, hospitable, team-builder, stress-resistant and representative (your friends and family are not the only one who will confirm that) • Have passion for the hospitality industry (we will learn you the etiquettes) • Do not have to be a specialist already, but you are eager to learn • Speak and write Dutch and English (kudo’s if you can express yourself in “het Haags”) • Are available for at least 18 weeks, 5 days per week (We definitely make sure you have enough time left to spend with your friends & family) So, dreaming of opening a restaurant? Why don’t we have received you application yet?
Wat biedt het bedrijf?
• A trainee allowance of €750,- per month • Exciting Pre-opening experience • A dynamic internship where you will experience the whole Food & Beverage department. (You will learn everything from A-Z) • Many training possibilities through the Accor Academy (you will never stop learning) • Discounts on Rooms and Food & Beverage within Mövenpick Hotels & Resorts and Accor Services • Excellent international career development opportunities after your internship (because after this internship you can take on the whole world!)
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken